PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Joey Veerman: ‘Hierom heb ik voor PSV gekozen’

Joey Veerman speelt de komende jaren voor PSV. Hij tekende gisteren een meerjarig contract bij de winterkampioen dat 5,5 miljoen euro voor hem neertelde aan SC Heerenveen. Veerman is trots dat hij aan de slag gaat bij de top en kan niet wachten om aan zijn avontuur te beginnen.

“Ik ben heel blij om hier te zijn”, reageert Veerman in gesprek met de clubmedia van PSV. “Het is allemaal heel snel gegaan, dat heeft PSV goed opgepakt. Deze week nam John de Jong (technisch directeur, red.) contact op met mijn zaakwaarnemers. Hij vroeg: hoe staat het ervoor met andere clubs? Kort daarna wilde de trainer mij bellen en is het heel snel gegaan. Ik ben goed opgevangen.”

Zijn overstap naar Eindhoven maakt hem trots. “Een heel mooie club, de nummer één van de Eredivisie. Ik heb er niet lang over na hoeven denken.” Er wacht hem direct een pittige maand. “Dat is alleen maar mooi, daarvoor ben ik naar de top gekomen. Bij PSV speel je in mijn ogen iedere week een topwedstrijd.”

Een wedstrijd van enkele weken geleden overtuigde hem om voor PSV te kiezen. “Een paar weken terug speelden we met SC Heerenveen tegen PSV. We hadden voor rust al met 4-0 achter kunnen staan. Dan denk je soms wel: had ik maar aan de andere kant gestaan. Dat is me nu gelukt. Ik hoop nu veel betrokken te kunnen zijn bij doelpunten”, sluit hij af met een glimlach.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.