PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Gijp over PSV-transfer Joey Veerman: ‘Heb je niets aan’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV sloeg deze week snel toe op de transfermarkt door Joey Veerman binnen te halen. De Eindhovenaren zijn overtuigt van zijn kwaliteiten maar analist Rene van der Gijp is er niet zo zeker van.

Veerman maakte de afgelopen jaren een uitstekende indruk bij sc Heerenveen, waardoor hij de interesse trok van de Nederlandse topclubs. Deze winter besloot Feyenoord om actie te ondernemen en was de club achter de schermen hard bezig om de overgang mogelijk te maken. PSV besloot vervolgens om snel toe te slaan en Veerman voor de ogen van Feyenoord weg te kapen.

Het komende half jaar is Veerman nog allerminst zeker van een basisplaats. Niet alleen heeft de middenvelder te maken met stevige concurrentie op het middenveld, ook zal hij moeten wennen aan het niveau bij een Nederlandse topclub. PSV lijkt daarom pas aankomend seizoen daadwerkelijk op de kwaliteiten van Veerman te kunnen rekenen.

Van der Gijp twijfelt überhaupt of hij het niveau heeft van PSV, zo laat hij weten in een interview met SBS6. Hij noemt daarbij Adam Maher als voorbeeld. “Maher heeft zich bij PSV niet verbeterd. Veerman zou minstens nog een klasse beter moeten worden, wil PSV er wat aan hebben, want aan deze Veerman heb je niks. Maar schijnbaar hebben ze bij PSV gekeken en zien ze die potentie wél”, stelt de analist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.