PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Toon Gerbrands: ‘Ik maakte deze situatie niet eerder mee als directeur’

Davy Propper maakte gisteren bekend dat hij stopt met voetballen. PSV-directeur Toon Gerbrands respecteert zijn beslissing maar moet tevens erkennen nog nooit zón situatie te hebben meegemaakt.

De oud-middenvelder voelde zich niet comfortabel in de voetbalcultuur en had moeite om zich nog op te laden. “Ik waardeer enorm de openheid die hij naar de club, supporters en sponsoren heeft uitgedragen”, reageert Gerbrands tegenover het Algemeen Dagblad.

“Ik heb een situatie als deze nog niet eerder meegemaakt in mijn twintig jaar als leidinggevende in het topvoetbal”, gaat de PSV-directeur verder. “Het is heel prijzenswaardig hoe eerlijk hij is en het is knap en gedurfd om zo te kiezen voor een nieuwe richting in het leven.”

Pröpper keerde afgelopen zomer terug bij PSV, waar hij het plezier in het voetballen weer hoopte te vinden. Dit seizoen kwam de voormalig Oranje-international tot zestien duels over alle competities. Dat konden er meer zijn, maar Pröpper kampte na de eerste weken van het seizoen regelmatig met blessureleed.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.