PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord neemt wraak op PSV en haalt Riechedly Bazoer’

Feyenoord zag gisteren Joey Veerman tekenen bij PSV terwijl ze hem zelf dolgraag wilde hebben. Een flinke klap dus voor de Rotterdammers maar ze schakelen nu verder. Ze willen een poging wagen om Vitesse-speler Riechedly Bazoer binnen te halen. Een speler waar ook PSV in gesprek mee is. Dit weet het medium Feyenoord Transfermarkt te melden.

Bazoer heeft een aflopend contract bij Vitesse. De verdediger annex middenvelder wil bij voorkeur zo snel mogelijk een stap hogerop maken. Daarbij bevestigde hij dat PSV in de race is, maar De Telegraaf noemde ook de Portugese topclub Benfica als optie.

In het Eindhovens Dagblad bevestigde Bazoer de PSV-interesse: “Ik ga er niet omheen draaien. Twee weken geleden heeft mijn zaakwaarnemer met de technisch directeur van PSV (John de Jong, red.) gesproken. We hebben met elkaar van gedachten gewisseld. Het was een goed gesprek.”

Feyenoord is daar nu dus ogenschijnlijk bovenop gekomen als kandidaat. Zijn komst naar De Kuip zou wel opvallend zijn, aangezien Bazoer en Het Legioen een gespannen relatie onderhouden. Voetbal International onthult het nieuws niettemin: “Frank Arnesen stelt alles in het werk Riechedly Bazoer naar De Kuip te halen. Feyenoords technisch directeur informeerde vandaag herhaaldelijk naar de mogelijkheid voor een tussentijdse transfer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.