PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV’er Dante Rigo naar België voor trainingskamp

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV-middenvelder Dante Rigo is met het Belgische Beerschot op trainingskamp gegaan. PSV heeft hem hiervoor toestemming gegeven. Rigo speelde de laatste seizoenen op huurbasis bij ADO Den Haag en Sparta, maar kon niet overtuigen.

Zijn contract bij PSV loopt aan het einde van het seizoen af, maar de kans bestaat dat hij al eerder vertrekt. Beerschot neemt de middenvelder deze week op proef, al is er volgens de Gazet van Antwerpen ook een mogelijkheid dat hij meteen een contract heeft getekend.

De situatie van Rigo bij PSV was uitzichtloos. Door de leeftijdregels voor de Keuken Kampioen Divisie kon de Belg geen wedstrijden meer spelen voor de beloften. Een stage bij Sparta liep onlangs op niets uit. Beerschot is de nummer laatst van de Jupiler Pro League. In de laatste wedstrijd voor de winterstop walste Anderlecht over de hekkensluiter heen (0-7).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.