PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV in gesprek met Riechedly Bazoer’

PSV is momenteel in gesprek met Vitesse-speler Riechedly Bazoer. De Eindhovenaren willen hem graag terughalen. In 2012 verliet hij de Eindhovenaren voor een avontuur bij Ajax. De speler zelf zou ook openstaan voor een transfer. Dit weet het ED te melden.

Volgens de regionale krant is er ‘oriënterend gesproken’ met Bazoer en zijn management. De speler ziet een terugkeer wel zitten en kan aankomende zomer transfervrij overstappen van Vitesse naar PSV. Zijn contract loopt dan af en wordt zo goed als zeker niet verlengd. Naast PSV zijn er ook buitenlandse clubs in Bazoer geïnteresseerd.

Bazoer doorliep de jeugdopleiding al bij PSV. Tot grote teleurstelling van de club nam hij in 2012 afscheid uit Eindhoven en ging hij naar Ajax, wat hem niet in dank werd afgenomen. Bazoer brak door bij Ajax en maakte in 2017 een miljoenentransfer naar VfL Wolfsburg. Daar slaagde hij niet en ook bij FC Porto ging het zeer moeizaam. Maar bij FC Utrecht en Vitesse leefde Bazoer weer op en dat heeft de nodige interesse gewekt.

Bazoer hoopt op een tweede kans in de top van Nederland en is daar ook klaar voor. Hij werd afgelopen zomer in verband gebracht met meerdere clubs, waaronder Olympique Lyon en Olympique Marseille.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.