PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Joey Veerman verruilt Heerenveen per direct voor PSV’

Joey Veerman lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen bij PSV. Ze lijken hiermee Feyenoord af te troeven in de strijd om de middenvelder. Volgens het Eindhovens Dagblad zal hij deze week al aan gaan sluiten bij de selectie.

“De club heeft inmiddels een stevig bod bij sc Heerenveen neergelegd, dat naar verluidt ongeveer 5,5 miljoen euro bedraagt. PSV en de Friezen zouden nog wel steggelen over een doorverkooppercentage. Al bij al ziet het er goed uit voor de Eindhovense club, omdat Veerman een stap naar PSV ziet zitten.”

PSV-trainer Roger Schmidt en Veerman hebben elkaar reeds gesproken. Zij hebben daar een goed gevoel aan overgehouden. Schmidt sprak in november na het 1-1 gelijkspel in Friesland al zijn sympathie uit voor de Volendammer, die de overstap in de zomer nog misliep door de komst van Davy Pröppper. “Er is nu financiële ruimte bij PSV om Veerman te halen en de Friezen zitten ook anders in de markt dan afgelopen zomer”, zo weet het ED.

PSV hoopt dinsdag definitief tot een akkoord te komen met Heerenveen. Mochten zij het eens worden, dan kan hij medisch worden gekeurd om daarna aan te sluiten bij de nummer één van Nederland. Feyenoord is nog altijd geïnteresseerd, maar het bod van circa vier miljoen euro is niet toereikend gebleken en de kans lijkt klein dat daar een stevige schep bovenop komt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.