PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Roger Schmidt geeft PSV-talenten de kans tijdens trainingskamp’

PSV-trainer Roger Schmidt heeft een aantal talenten bij de groep gehaald die zich op de trainingskamp mogen laten zien. Johan Bakayoko, Jenson Seelt en Fodé Fofana gaan daarom mee op trainingskamp naar Spanje. De verwachting is dat komende maandag nog meer jeugdspelers aan dat rijtje toegevoegd zullen worden.

Dat schreef het Eindhovens Dagblad zondagavond. Dat Fofana, de negentienjarige spits van Jong PSV, mee zou gaan, was al bekend. Dat gold echter nog niet voor rechtsbuiten Bakayoko en centrumverdediger Seelt. De krant weet dat het tweetal zich goed ontwikkelt bij Jong PSV. Beiden zaten ook al een keer in de wedstrijdselectie van het eerste, maar maakten toen nog geen minuten.

De krant achtte de kans groot dat er later deze week meer Jong PSV’ers aan de gastenlijst op het trainingskamp zullen worden toegevoegd. Vermoedelijk worden die maandag bekend. Dan melden de spelers zich voor het eerst weer op de club. Ook zal dan blijken hoe de eerste elftal-spelers ervoor staan. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om de blessuregevallen bij Ryan Thomas en Eran Zahavi.

Tot slot schreef het ED dat er nog geen tekenen zijn dat het trainingskamp niet door zal gaan. Dat is niet geheel vanzelfsprekend wegens de huidige coronasituatie en reisbeperkingen. Eerder moest Feyenoord al een streep zetten door het trainingskamp in Marbella, nadat er meerdere besmettingen binnen de selectie werden vastgesteld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.