PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Juventus in gesprek over Mo Ihattaren-oplossing’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Juventus en Sampdoria zijn momenteel in gesprek over de situatie rondom Mohamed Ihatarren. De dribbelaar is al maanden niet meer gezien op Italiaanse bodem.

verruilde PSV op 31 augustus vorig jaar voor Juventus, dat hem meteen aan Sampdoria verhuurde. De middenvelder begon echter niet fit en kwam daarna in opspraak door mentale problemen. Uiteindelijk keerde hij terug naar Nederland en daar bleef hij ook zonder contact te onderhouden, terwijl de samenwerking met zaakwaarnemer Mino Raiola werd beëindigd.

Volgens Italiaanse media gaan Juventus en Sampdoria deze maand met elkaar in gesprek. Beide clubs zijn onaangenaam verrast over de houding van Ihattaren. Het is de bedoeling dat de huurconstructie stopgezet gaat worden en de club uit Genua een nieuwe huurspeler cadeau krijgt, waar De Oude Dame op zoek gaat naar een oplossing voor Ihattaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.