PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft geen kampioensploeg’

De broers Willy en Rene van de Kerhof hebben in een podcast van Omroep Brabant zich uitgelaten over hun PSV. De Eindhovenaren strijden nog op drie podiums mee voor een prijs, maar de tweelingbroers zijn het niet eens over de titelkansen.

Hoewel Willy ervan overtuigd is dat PSV concurrent Ajax voorblijft in strijd om de landstitel, denkt zijn broer daar heel anders over. “PSV heeft geen ploeg om kampioen te worden. Ze kunnen tegenstanders niet hun wil opleggen. Dat is een groot verschil met Ajax”, aldus de clubicoon, die de winterstop vierde met de koppositie in de Eredivisie.

“Verdiend of niet maakt niet uit, maar we staan bovenaan. Het geeft een goed gevoel als je op trainingskamp gaat voor de tweede seizoenshelft. Het is ook te danken aan de miskleunen van Ajax. PSV gaf niet thuis in de wedstrijden tegen Ajax en Feyenoord. Als je tegen hen negen doelpunten om de oren krijgt, moet je toch even achter de oren krabben”, aldus de broers in de podcast.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.