PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Eredivisie-terugkeer lonkt voor Luuk de Jong’

FC Barcelona wil Luuk de Jong deze winter graag slijten aan Cadiz maar de spits ziet deze overstap vooralsnog niet zitten. Hij heeft een voorkeur voor een andere stap en ook de Eredivisie is een optie voor hem.

De Jong was afgelopen zomer dolgelukkig toen hij Sevilla vlak voor de transferdeadline verruilde voor FC Barcelona. Na het vertrek van coach Ronald Koeman is de spits echter als overbodig betiteld. In samenwerking met Sevilla werd een akkoord bereikt met Cádiz over een nieuwe huurtransfer, maar de hoofdrolspeler in kwestie heeft een voorkeur voor een grotere club.

Volgens El Mundo Deportivo heeft De Jong over belangstelling niet te klagen. Het Spaanse medium claimt dat er ook belangstelling is getoond vanuit Italië en Turkije. Uit dat laatstgenoemde land zijn Besiktas en Fenerbahçe naar voren geschoven als opties.

Ook sluit het Spaanse medium een overstap naar PSV niet uit. De spits beleefde in het verleden gouden tijden in Eindhoven, waar hij nog altijd warme gevoelens voor koestert. De Jong wees in de zomer een terugkeer nog af wetende dat Barcelona geïnteresseerd was, maar deze winter of desnoods komende zomer zou hij alsnog op een hereniging azen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.