PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Sevilla gaat strijd met Ajax aan om Steven Bergwijn’

Ajax heeft concurrentie gekregen in de strijd om Steven Bergwijn. Het Spaanse Sevilla is namelijk ook geinteresseerd in hem. In 2020 deden ze al een poging voor hem maar dat liep op niets uit.

Bergwijn voldoet op dit moment aan alle eisen van Sevilla, schrijft AS. Volgens het Spaanse medium zijn types als Bergwijn buitenkansjes waar technisch directeur Monchi op loert. Er is wel één maar: voor Sevilla blijft Anthony Martial topprioriteit. Wanneer een winterse transfer van de Fransman niet tot stand komt, schakelen Rojiblancos door naar de Oranje-international.

Afgelopen dinsdag was Bergwijn al om onbekende redenen afwezig tijdens het duel van Tottenham Hotspur met Southampton. Het wakkerde de geruchten van een naderende transfer aan, al verklaarde Antonio Conte dat hij kampt met een kuitblessure.

Bergwijn hoeft niet te klagen over een gebrek aan interesse. Naast Sevilla is ook Ajax nog altijd in de markt om hem in januari over te nemen. Tottenham Hotspur wil hem deze winter graag verhuren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.