PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil minstens 45 miljoen euro cashen voor aanvaller’

PSV wil de jackpot ontvangen voor haar buitenspeler Cody Gakpo. Voor minder dan 45 miljoen euro hoeven geinteresseerde clubs niet voor hem aan te kloppen. Hij vertegenwoordigt momenteel de hoogste transferwaarde in de selectie van trainer Roger Schmidt.

Gakpo is onbetwist basisspeler, een uitblinker en één van de aanvoerders van PSV. Dat maakt dat de 22-jarige Eindhovenaar een gewilde speler zal worden op de transfermarkt, voorspelt het Eindhovens Dagblad. De waarde van Gakpo wordt op transfermarkt-sites nu geschat op 22 miljoen euro, maar voor dat bedrag zal PSV zeker niet om tafel willen.

De regionale krant rept over een eindprijs ‘die eerder richting het dubbele zal moeten gaan’ om alle geledingen binnen PSV tevreden te krijgen. Dat zou betekenen dat er door clubs met interesse zeker 45 miljoen euro neergeteld zou moeten worden om Gakpo over te nemen. Dat zou een enorme opsteker zijn voor de Eindhovense club, die de ‘Eintovenaar’ zelf opleidde.

In de afgelopen twee seizoenen kwam Gakpo steeds tot zeven competitiedoelpunten, maar nu staat hij na een half jaar al op tien in alle competitieve wedstrijden. Daarnaast leverde hij ook negen assists af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.