PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Cody Gakpo kijkt naar Ajax: ‘Dat is prettig’

PSV is verrassend als koploper de winterstop in gegaan. En dat stemt aanvaller Cody Gakpo tot tevredenheid. Hij merkt dat de ploeg onder Roger Schmidt ‘meer een eenheid is geworden nu’.

“Wij zijn als team nu wat langer bij elkaar en weten binnen en buiten het veld steeds beter wat we aan elkaar hebben. Daardoor kunnen er mooie dingen gebeuren”, vertelt Gakpo vandaag in het Eindhovens Dagblad.

PSV won de laatste vijf competitiewedstrijden voor de winter allemaal, waar Ajax onderuit ging tegen AZ. “Dat Ajax wat heeft laten liggen, is prettig voor ons. Wat zij doen, hebben we alleen niet in eigen hand. Na de nederlaag in Amsterdam bleven wij overtuigd van onszelf en hadden we alles kunnen winnen. Daarom hadden we niet van tevoren voor de laatste weken getekend.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.