PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Georginio Wijnaldum staat voor terugkeer bij Newcastle’

Georginio Wijnaldum keert wellicht terug bij een oude werkgever van hem. Volgens het Franse medium L’Equipe lonkt namelijk een overstap naar Newcastle Unted.

Wijnaldum verruilde Liverpool afgelopen zomer transfervrij voor Paris Saint-Germain, maar in de Franse hoofdstad is zijn perspectief vooralsnog somber. De Oranje-international heeft geen vaste basisplaats en dat terwijl in 2022 de WK-plekken voor het Nederlands elftal worden verdeeld. Om die reden overweegt de 31-jarige middenvelder een bliksemtransfer.

Liverpool zou ondanks eerdere pogingen om hem te behouden geen interesse koesteren, maar Newcastle United is wel geïnteresseerd. De Engelse club is bijzonder ambitieus en hoopt met een flinke zak geld zo snel mogelijk weg te komen uit de degradatiezone. De oud-speler van Feyenoord en PSV zou daar dus een belangrijke rol in moeten spelen.

Wijnaldum, die in zijn eerste periode degradeerde met Newcastle United, is niet gelukkig in Parijs. Op dit moment zou PSG nog sceptisch reageren op een vertrek van de Nederlander, maar een vertrekwens van de Nederlander in combinatie met een goed bod uit de Premier League kan de Ligue 1-gigant mogelijk alsnog overtuigen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.