PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Roger Schmidt in gesprek over nieuw contract’

Roger Schmidt is met PSV in gesprek over een nieuw contract bij de club. Dit heeft de Duitse oefenmeester zelf bevestigt tegenover het Eindhovens Dagblad.

“We zijn in gesprek”, begint Schmidt in een uitgebreid interview waarin hij terugblikt op het jaar 2021. “Ik heb een goede relatie met Toon Gerbrands en John de Jong en we zijn open en eerlijk naar elkaar. We hebben geen druk om nu al te verlengen. Er is nog een halfjaar te gaan…”

Schmidt – die in het Philips Stadion een aflopend contract heeft – wordt in Nederland vaak bekritiseerd vanwege zijn wisselbeleid en uitspraken in de pers. Toch staat de voormalig coach van Bayer Leverkusen bovenaan met de Eindhovenaren, die zich na een thuiszege op Go Ahead Eagles (2-0) vorige week kroonden tot winterkampioen in de Eredivisie.

Een landstitel met PSV zou een knappe prestatie zijn van Schmidt en zijn ploeg. Toch wil de coach niet te veel vooruitkijken. “In januari zullen we zien of we na de eerste twee wedstrijden (tegen FC Groningen en Ajax, red.) nog bovenaan staan. Als dat lukt, laten we zien dat er iets mogelijk is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.