PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luuk de Jong ziet niets in huurtransfer naar Cádiz’

FC Barcelona en Cadiz zijn er bijna uit over een huurtransfer van Luuk de Jong maar ziet de speler zelf dit zelf wel zitten? Hij lijkt er in ieder geval niet happig om te zijn. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De lokale krant baseert het bericht op ‘bronnen rond De Jong’. De interesse van Cádiz wordt bevestigd, maar de vraag is of De Jong dat zelf ook ziet zitten. Er klinkt geen harde ‘nee’, maar zeker ook geen ‘ja’.

Of De Jong naar Cádiz gaat, is dus hoogst onzeker. Zeker lijkt wel dat hij vertrekt bij Barcelona. Hoofdtrainer Xavi ziet het niet in hem zitten en Sevilla lijkt ook niet op hem te rekenen. Eerder waren er geruchten over belangstelling van Besiktas en Internazionale.

Zaakwaarnemer Louis Laros van De Jong kon eerder op vrijdag tegenover deze website inhoudelijk niets zeggen over de geruchten die momenteel door Spanje gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.