PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV niet de transfermarkt op: ‘Ik heb vertrouwen in mijn spelersgroep’

De kans is niet groot dat PSV deze winter de transfermarkt op zal gaan. Trainer Roger Schmidt heeft namelijk vertrouwen in zijn selectie.

Na de 2-0 overwinning op Go Ahead Eagles, die de Eindhovenaren het winterkampioenschap opleverde, werd de Duitser gevraagd naar eventuele transfers in de winter. “Ik heb vertrouwen in mijn groep”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. “Als we iets doen, moet het iets zijn waar we serieus beter van worden. We observeren de markt, maar zijn nu gefocust op het terugbrengen van onze geblesseerden. Daar zitten hele goede spelers bij.”

Met die spelers moet PSV in de tweede seizoenshelft dan de jacht op de titel zien vol te maken. Dat zijn team nu bovenaan staat, interesseert Schmidt niet zo. “Eigenlijk is het rust en moeten we nog een helft spelen”, klinkt het tegenover de NOS. “Straks interesseert het niemand dat je in de winter bovenaan hebt gestaan en dus betekent het niet al te veel dat wij daar nu staan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.