PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wesley Sneijder en ik zijn maatjes, maar hierin verschillen we van mening’

Ruud van Nistelrooy en Wesley Sneijder willen allebei trainer worden maar pakken het beide op een andere manier aan. Toch hoopt Van Nistelrooy dat zijn vriend Sneijder het ook gaat redden. Van Nistelrooij is hoofdtrainer van Jong PSV, maar Sneijder heeft nog geen ploeg onder zijn hoede.

De recordinternational van Oranje heeft zijn diploma nog niet gehaald, omdat hij stelde de schoolbanken van de KNVB niet nodig te hebben om trainer te kunnen worden. Van Nistelrooy haalde zijn papieren wel al.

“Wesley en ik zijn gouden maatjes”, zegt de Geffenaar tegen De Telegraaf. “We weten van elkaar dat we hier een andere opvatting over hebben. Hij is enorm overtuigd over de manier waarop zijn route eruit moet zien. Als je die overtuiging maar hebt, dan moet je dat nastreven.”

Zelf zweert Van Nistelrooy bij de weg der geleidelijkheid. “Het is niet de garantie dat dat ook de weg naar succes is. Maar tot op heden heb ik alle stappen nodig gehad om hier te staan. Ik neem nog steeds de tijd. Ik eis van mezelf dat ik een heel goede training kan geven en goed zaken over kan brengen. Ik probeer me het complete vak zo goed mogelijk eigen te maken. Daar gaat veel tijd in zitten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.