PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat Richard Ledezma belonen na zwaar jaar’

PSV wil het contract van de 21-jarige middenvelder Richard Ledezman gaan verlengen. Hij keerde onlangs terug na een jaar vol van blessureleed.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dinsdagavond: “IJs en weder dienende wordt zijn aflopende verbintenis binnenkort verlengd, want Ledezma wil zelf graag bij PSV blijven om zijn ontwikkeling door te zetten. Hij is te spreken over een meerjarig voorstel om met elkaar door te gaan en Mexicaanse bronnen geven aan dat hij op het punt staat om zijn handtekening te gaan zetten.”

De Amerikaan met Mexicaanse roots speelt sinds 2019 voor PSV. Via de Jong-ploeg leek de middenvelder vorig seizoen de stap naar de A-selectie te maken, maar na een hoopgevende blessure liep hij een ernstige knieblessure op. Door schade aan de kruisband stond hij een jaar buitenspel, maar inmiddels is hij dus weer beschikbaar voor de Eindhovenaren.

Ledezma heeft een aflopend contract bij PSV, dat vorig jaar al de optie lichtte. Nu gaat de clubleiding dus aan de slag met een langere verbintenis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.