PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mino Raiola heeft geen contact met Ihattaren: ‘Maak me zorgen’

Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft geen contact met Mohamed Ihattaren. Afgelopen zomer besloot hij uit de stal van Raiola te vertrekken. Ihattaren heeft zich al maanden niet meer op een voetbalveld gemeld, waardoor de toekomst van het voormalig wonderkind ongewis is.

Raiola heeft er geen moeite mee dat Ihattaren heeft besloten te vertrekken bij hem als zaakwaarnemer. “Je kan niet iemand eerst aardig vinden en dat na zo’n beslissing niet meer vinden”, aldus de machtige Raiola bij Studio Voetbal. “Ik hoop vooral heel erg voor hem dat hij zichzelf weer weet te hervinden en het geluk weer krijgt om te gaan voetballen.”

Raiola heeft geen contact meer met de middenvelder. “Ik maak me wel een beetje zorgen om hem”, bekent Raiola. “Ik denk dat hij het best moeilijk heeft. We moeten ook oppassen voor de mentale kant, dat wordt vaak niet belicht. Ik hoop dat hij snel een nieuw team vindt waar hij op de weg terug komt. Het is namelijk gewoon echt een fantastische voetballer.”

Ihattaren veroverde op zveentienjarige leeftijd een basisplaats bij PSV en leek de wereld aan zijn voeten te hebben, maar raakte onder Roger Schmidt op het tweede plan. Na een seizoen vol irritaties en reservebeurten besloot hij deze zomer naar Juventus te vertrekken. Die club verhuurde hem direct aan Sampdoria, waar hij met een flinke ruzie vertrok. Sindsdien is het onduidelijk waar Ihattaren uithangt. Onlangs doken er beelden van hem op in Nederland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.