PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik verwacht niet dat de winter een periode is voor grote veranderingen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Roger Schmidt de trainer van PSV verwacht niet dat de Eindhovenaren deze winter gaan knallen op de transfermarkt. Dat gaf hij zaterdag aan tegenover onder meer het Eindhovens Dagblad.

“Als we geen grote problemen met blessures hebben en er voldoende opties zijn, verwacht ik niet dat de winter een periode is om grote veranderingen aan te brengen”, aldus Schmidt. “Ik vertrouw ook in de spelers die ik tot mijn beschikking heb. We zitten in een goede uitganspositie nu en dat betekent dat we een goed team zijn.”

Helemaal uitsluiten dat er transfers plaats zullen vinden doet de trainer niet. “Want je moet altijd ogen en oren open hebben. Als er ergens een kans is, moet je scherp zijn. We weten bijvoorbeeld dat Ibrahim Sangaré misschien zes weken weg is, als het toernooi om de Africa Cup doorgaat”, zo gaf hij aan. “Aan de andere kant hebben we een kort voorseizoen en willen we ook de spirit gebruiken die deze groep de afgelopen twee maanden heeft gecreëerd. Het moet écht zin hebben om iets te doen. Daarnaast moeten we het geld hebben en wij kunnen niet zomaar een speler voor meer dan twintig miljoen euro halen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.