PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Lars Unnerstall laat zich uit over PSV en Drommel

FC Twente wist gisteren Feyenoord uit te schakelen in het bekertoernooi. Lars Unnerstall was één van de uitblinkers bij de Tukkers. Na afloop begreep niemand hoe PSV hem deze zomer heft kunnen laten gaan voor Joel Drommel.

“Het was best een leuke wedstrijd”, glundert Unnerstall na afloop van de bekerzege, op ESPN. “Als je ziet hoe iedereen erin zat, iedereen vocht voor de ploeg. Het was best leuk om met dit team te spelen.” Over zijn eigen (helden)rol is hij bescheiden. “Als je wint is het lekker, dan maakt het niet uit of ik wel of niet veel te doen krijg.”

Al kon Unnerstall er niet omheen dat-ie belangrijk was voor Twente. “Iedere keeper weet: als je een paar ballen goed pakt, kom je wel lekker in de wedstrijd. Dan denk je: er kan niet veel gebeuren. Dan heb je nog meer vertrouwen in jezelf. Dat was vandaag zo, dat was natuurlijk mooi.”

Ondertussen blundert college Joël Drommel er op los bij PSV, maar Unnerstall verdedigt hem. “PSV staat op één en doet toch iets goed”, citeert de TC Tubantia. “Joël is gewoon een prima keeper. Hij heeft wat tijd nodig om te wennen aan een grote club. Aan internationaal spelen en alle ogen die naar je kijken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.