PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Roger Schmidt neemt beslissing over ploeterende Joel Drommel’

Joel Drommel de nieuwe keeper van PSV dit seizoen weet nog niet te overtuigen. Maar trainer Roger Schmidt is voorlopig nog niet van plan om hem te slachtofferen. Hij blijft voorlopig de eerste keus in de goal van de Eindhovenaren.

Voetbal International schrijft dinsdag: “Volgens Schmidt moet Drommel zich verder ontwikkelen, maar hij heeft er ook vertrouwen in dat de 25-jarige keeper doorgroeit. Dat zei de Duitse trainer op de persconferentie in aanloop naar het bekerduel met Fortuna Sittard van woensdagavond.”

Het eventueel slachtofferen van Drommel komt op dit moment ook niet gelegen. Zijn grootste concurrent Yvon Mvogo is momenteel ziek en ontbreekt daardoor in de PSV-selectie. De Duitser Vincent Müller is de derde doelman, maar hij heeft (nog) geen ervaring op het hoogste niveau.

Drommel werd afgelopen zomer overgenomen van FC Twente. PSV betaalde miljoenen voor zijn diensten en vooralsnog heeft hij dat niet terugbetaald door goed te presteren. Uit bij NEC (1-2 overwinning) blunderde hij niet voor het eerst dit seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.