PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV en Vitesse loten Maccabi Tel Aviv en Rapid Wien

PSV en Vitesse hebben respectievelijk Maccabi Tel Aviv en Rapid Wien geloot in hun Europese campagnes. Althans, het lot van de Arnhemmers is nog altijd onduidelijk. De UEFA heeft geen datum kunnen vinden voor het inhaalduel tussen Stade Rennais en Tottenham Hotspur, waardoor het erop lijkt dat Vitesse overwintert. Uitsluitsel hierover hebben we echter nog niet.

PSV speelde tot het laatst mee voor een plekje in de knock-outronde van de Europa League, maar in Estadio Anoeta tegen Real Sociedad ging het mis. De Eindhovenaren gingen met 3-0 ten onder in Spanje en zijn daarom veroordeeld tot het spelen van Conference League-voetbal, waarbij de play-offs dus de eerste horde zijn.

Oefenmeester Roger Schmidt zei na het debacle in San Sebastian over de Conference League: “Het is een lager niveau, maar het is nog steeds Europees voetbal. We gaan ons best doen om zo succesvol mogelijk te zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.