PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV dreigt geschokte Zahavi te gaan verliezen’

Eran Zahavi zou serieus overwegen om PSV te verlaten. Gisteren werd er voor de tweede keer bij hem ingebroken is slechts zes maanden tijd. ‘De familie is in shock en overweegt PSV te verlaten’, meldt het medium Ynet.

De overval was gewelddadig: volgens het Israëlische medium is het huis veranderd in een puinhoop. Zahavi en zijn familie vragen zich af wat er gebeurd zou zijn als ze wel thuis waren geweest. ‘Eén van de opties die nu op tafel liggen, is een vertrek van Zahavi bij PSV’, klinkt het. ‘Ook zijn vrouw Shai is overdonderd.’

Bij de eerste overval werden de vrouw en kinderen van Zahavi vastgebonden, hun monden werden afgeplakt met tape en het haar van zijn vrouw werd afgeknipt. “Dat ik nog bij PSV speel, komt door hen”, zei Zahavi in september tegen de Volkskrant. “Als ze niet hadden willen blijven, dan had ik moeten vertrekken. Familie gaat boven alles.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.