PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord heeft Marcel Brands op het oog’

Marcel Brands keert wellicht terug in de Eredivisie. Hij werd onlangs ontslagen bij Everton en nu zou Feyenoord voor hem in de markt zijn. Dit weet het doorgaans goed geinformeerde Feyenoord Transfermarkt te melden.

De Rotterdammers zouden hem binnen willen halen als de gesprekken over contractverlenging met de huidige td, Frank Arnesen, niets opleveren. De verbintenis van de Deen in de Kuip loopt na dit seizoen af.

Brands was eerder in Nederland al erg succesvol werkzaam bij PSV, AZ en RKC. In Eindhoven was hij goed voor de transfers van bijvoorbeeld Dries Mertens, Kevin Strootman, Georginio Wijnaldum en Hirving Lozano. De 59-jarige Bosschenaar werkte daarna drie jaar lang, met pieken en dalen, bij Everton.

Eerder werd Brands ook al gelinkt aan de vacature bij de KNVB die vrijkomt nu Nico-Jan Hoogma daar gaat stoppen. Voetbal International schreef daar al over: “Brands zal hoog op het lijstje met kandidaten staan. De bond wil iemand met ruime ervaring in het topvoetbal, die niet op de stoel van de trainer wil zitten en van wie eigenlijk iedereen het logisch vindt dat hij dé voetbaldirecteur van de KNVB wordt. Gezien Brands’ schat aan ervaring in zowel het nationale als internationale topvoetbal lijkt de bond niet lang te hoeven zoeken. De Brabander moet natuurlijk zelf ook nog willen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.