PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Hans Kraay ziet bij PSV ‘nieuwe Madueke’ rondlopen

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Analist en presentator Hans Kraay ziet het zitten in PSV-speler Johan Bakayoko. Hij speelt momenteel in Jong PSV en is daar een uitblinker.

“Johan Bakayoko, daar zit zoveel Madueke in”, begint de analist lovend bij Goedemorgen Eredivisie, waarna hij een paar beelden laat zien van de aanvaller. “Wat hij laat zien, is mooi. Ze hebben echt een pareltje in huis. Hij speelde zoals Madueke deed tegen Ajax, in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Dit gaat een hele goede speler worden. Het is ook zo’n leuke jongen, bij elke contractverlenging nodigt hij z’n hele familie uit.”

Hedwiges Maduro zit ook aan tafel en ziet bij Jong PSV juist een andere speler uitblinken de laatste tijd: Isaac Babadi. “Die komt er ook aan. Hij is niet normaal.” Presentator Milan van Dongen kan dat beamen. Hij zag de voetballer afgelopen zomer in actie tijdens de Future of Football Cup. “Ik viel echt van mijn stoel. Hij kan mooi doorschuiven als Bakayoko misschien doorschuift naar het eerste team.”

Bakayoko speelt sinds 2019 in Eindhoven, dat hem destijds oppikte bij Anderlecht. Vorig seizoen maakte hij al zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie en inmiddels is hij een vaste waarde bij de ploeg van Ruud van Nistelrooij. In zeventien wedstrijden op het tweede niveau scoorde hij zes keer en gaf hij vijf assists. De aanvaller ligt nog vast tot medio 2025.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.