PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Eran Zahavi ruim half jaar na overval opnieuw slachtoffer van inbraak’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Er is wederom ingebroken in het huis van PSV-spits Eran Zahavi. Dit keer was er niemand thuis toen het gebeurde. De politie zoekt naar twee verdachten.

n mei van dit jaar werd het gezin van Zahavi slachtoffer van een geweldadige overval in hun huis in Buitenveldert. De vrouw én kinderen van de spits werden vastgebonden door de daders, die het huis verlieten met persoonlijke eigendommen en contant geld. Zahavi was tijdens de overval met PSV op weg naar een uitwedstrijd bij Willem II.

Nu is er dus voor een tweede keer ingebroken in het huis van Zahavi in Buitenveldert. Zahavi en zijn gezin waren niet thuis op het moment dat de inbraak plaatsvond. Het is nog niet duidelijk welke schade er precies is aangericht.

De politie is nu op zoek naar twee verdachten. Eén van hen had tijdens de inbraak een grijs trainingspak aan met een zwarte capuchon. De andere verdachte droeg een donkere broek en een lichte gekleurde jas. De dieven hadden ook twee trolleys bij zich.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.