PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Steven Bergwijn neemt beslissing over Ajax-transfer’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Steven Bergwijn wil zijn loopbaan graag gaan voortzetten bij Ajax. Dit heeft hij duidelijk gemaakt tegenover zijn management. “Die interesse is al weken bekend bij het management van Bergwijn, want zo gaat het altijd”, zo laat clubwatcher Mike Verweij weten in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

“Ajax zal zich nooit de afgang op de hals halen dat ze een speler willen halen en dat zo’n speler zegt: ‘Allemaal leuk en aardig, maar ik wil helemaal niet naar Ajax’.”

“Ze polsen altijd eerst het management en Bergwijn heeft aangegeven dat hij Ajax wel ziet zitten. Vervolgens moet je een keer naar Spurs toe en nu kwam de vraag van Spurs of het klopte dat ze geïnteresseerd zijn. Ze vroegen of het serieus was en daar is bevestigend op gereageerd”, zo weet Verweij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.