PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luuk de Jong verrast met verhuur aan Fenerbahce’

Luuk de Jong zet zijn loopbaan mogelijk voort in Turkije. Volgens het medium Estadio Deportivo staat hij voor een verhuur aan Fenerbahce. Afgelopen zomer waren PSV en Besiktas serieus geïnteresseerd in de spits, maar hij besloot beide clubs af te wimpelen.

Eind augustus koos hij namelijk voor een tijdelijk dienstverband bij FC Barcelona. Een prachtig avontuur natuurlijk voor de Oranje-international, ware het niet dat zijn rol ondanks de offensieve problemen van de ploeg al lijkt te zijn uitgespeeld. Trainer Xavi Hernández ziet het simpelweg niet in hem zitten.

FC Barcelona wil in januari dan ook af van De Jong. De Catalanen hadden goede hoop dat de huurconstructie in januari stopgezet zou worden, maar Sevilla heeft kenbaar gemaakt dat zij de competitiegenoot aan het contract willen houden. Pas na dit seizoen is De Jong, die nog tot 2023 op de loonlijst staat, eventueel weer welkom in Andalusië.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.