PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Noni Madueke zes minuten na entree wéér geblesseerd geraakt

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Noni Madueke kwam gisteren als invaller in het veld tegen Real Sociedad maar na zes minuten ging het alweer fout. De aanvaller liep opnieuw een hamstringblessure op. De nieuwe kwetsuur zal als een gigantische klap komen voor Madueke, die dit seizoen al twee keer eerder een soortgelijke blessure opliep.

De vleugelspits kende een gewelde start van het seizoen, waarin hij voornamelijk in de voorronde van de Champions League uitblonk. Op 22 september ging het in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-2 winst) voor het eerst mis voor de Engelsman, die vervolgens vier wedstrijden moest missen.

Madueke kon daarna slechts twee wedstrijden meespelen: eind oktober moest hij opnieuw een revalidatieperiode in, die ditmaal een stuk langer duurde. Afgelopen zaterdag keerde Madueke na negen gemiste wedstrijden terug met een korte invalbeurt tegen FC Utrecht (4-1 winst). “Ik ben blij dat ik nu weer terug ben. Nu op naar de volgende wedstrijd”, zei hij na afloop tegen ESPN.

“Na zo veel keer ga je ook twijfelen aan je lichaam, maar dit hoort bij voetbal”, gaf Madueke zaterdag aan. “Ik moest teruggaan en zorgen dat ik op een goede manier weer terug zou komen. Geen blessures meer en zeker niet de hamstring. Ik heb mijn programma aangepast, mij

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.