PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

FC Barcelona voorlopig zonder Memphis Depay

Barcelona moet het de komende tijd doen zonder spits Memphis Depay. Hij heeft namelijk een hamstringblessure opgelopen in het met 3-0 verloren duel tegen Bayern Munchen midweeks.

Hij maakte de wedstrijd gewoon vol in de Allianz Arena, maar kon de slotminuten niet meer voluit gaan. Kort daarvoor was het namelijk in zijn hamstring geschoten. De Catalaanse topclub heeft bevestigd dat het om een spierblessure gaat en volgens Spaanse media is hij daarmee een aantal weken zoet.

Voor Memphis werd het bezoek aan München een horroravond. De aanvaller wilde graag met Barcelona schitteren in de Champions League, maar bleef steken op nul goals uit zes wedstrijden. Mede daardoor werd de Catalaanse topclub veroordeeld tot de Europa League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.