PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Donyell Malen bewijst ongelijk van Nederlandse critici

Donyell Malen komt steeds beter in zijn vel te zitten bij Borussia Dortmund. Na een stroeve start begint hij nu steeds meer zijn meerwaarde te tonen. De Oranje-international beleefde afgelopen jaar een ijzersterk seizoen bij PSV, waarmee hij een transfer verdiende naar de Bundesliga.

Voorafgaand aan het seizoen leek het erop dat Malen het moeilijk zou krijgen om een basisplaats te bemachtigen, maar dat lukte hem uiteindelijk razendsnel. Presteren was voor hem vervolgens geen probleem.

Tegen Besiktas bewees Malen nog maar eens zijn gelijk door de openingstreffer binnen te schieten, waarmee hij op het hoogste podium zijn kwaliteiten liet zien. Hoewel Borrusia Dortmund al zeker wist dat het niet de volgende ronde van de Champions League kon behalen, liet Malen zijn ploeg daarmee niet vallen en bleef hij presteren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.