PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV heeft sleutelspelers terug voor kraker tegen Sociedad

Morgen speelt PSV in de Europa League tegen Real Sociedad en trainer Roger Schmidt kan dan weer beschikken over de belangrijke krachten Phillip Max en Mario Gotze. Dat laat de club weten op de eigen kanalen.

Max keert terug van een coronabesmetting, maar het is niet duidelijk of de Duitser ook direct weer inzetbaar is als basiskracht. De laatste wedstrijden werd hij in de achterhoede vervangen door middenvelder Mauro Junior. De Braziliaan lijkt naar de bank te verhuizen als Max topfit is.

Ook Götze keert terug. Afgelopen weekend moest hij de Eredivisie-topper tegen FC Utrecht (4-1 overwinning) nog aan zich voorbij laten gaan, maar hij is voldoende hersteld voor de wedstrijd tegen Real Sociedad. Dat geldt niet voor Davy Pröpper. De middenvelder, die een bijrol vervult in Eindhoven, ontbreekt wegens een blessure.

PSV heeft aan een gelijkspel genoeg om de volgende ronde van de Europa League te bereiken. De ploeg van Roger Schmidt heeft acht punten verzameld. Dat zijn er twee meer dan Real Sociedad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.