PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Cody Gakpo komt bij een grote topclub en wordt een vaste speler in Oranje’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV-iconen Willy en René van de Kerkhof zijn een grote fan van Cody Gakpo. Ze zijn dan ook weer blij dat hij terug vis van zijn blessure. “Koning Gakpo is weer terug”, begint Willy in de podcast van de clubiconen bij Omroep Brabant.

“Als hij erbij is, is PSV anders. Zijn snelheid, zijn handelingssnelheid, zijn schot en toch ook zijn creativiteit zijn zo belangrijk. Ook zijn inzet… Dat straalt een en al energie uit. Het is een hele belangrijke speler voor PSV.”

Ook Noni Madueke keerde terug bij PSV. “Dat is een verademing dat die twee weer terug zijn. Het is fantastisch dat ze op tijd terug zijn voor de cruciale wedstrijd tegen Real Sociedad”, zegt René. “Gakpo moet nog wel een jaartje of twee, drie bij PSV blijven. Dan plukken wij er de vruchten van en kan hij dan voor een mooi bedrag naar een topclub.”

Ook Willy twijfelt niet dat Gakpo uiteindelijk een mooie transfer maakt. “Die komt dadelijk bij een grote topclub en hij wordt een vaste speler in het Nederlands elftal. Hij ontwikkelt zich snel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.