PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Arjen Robben heeft eerste ‘trainersklus’ te pakken

Arjen Robben heeft zijn eerste klus als trainer te pakken. Hij gaat namelijk de onder 14 van amateurclub Be Quick onder zijn hoede nemen. Zijn zoontje speeltje daarin en de club is daarmee erg blij.

Be Quick-voorzitter Johan Vreeken had er geen ruchtbaarheid aan gegeven, omdat Robben zelf ook iets meer in de anonimiteit wilde komen. Maar de buitenspeler vertelde afgelopen weekend zelf dat hij het jeugdteam van zijn zoontje zou gaan trainen geven en algemeen bekend is dat hij bij Be Quick speelt.

“Iedereen kijkt natuurlijk tegen hem op”, vertelt Vreeken tegenover RTV Noord over Robben. “Ik ken hem niet goed, maar het is een echte liefhebber en vooral gewoon een vader. Hij loopt totaal niet naast zijn schoenen, is normaal en staat als hij geen functie heeft ook gewoon achter het hek te kijken.”

Samen met een andere vrijwilliger gaat Robben de functie bekleden. De jeugdtrainers van Be Quick incasseren voor hun werk zo’n 150 euro als vrijwilligersvergoeding. “Ik denk dat hij daar afstand van heeft gedaan”, glimlacht de preses, die blij is met Robben’s komst. “Het is niet iemand met sterallures, maar gewoon een liefhebber van het spelletje.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.