PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Roger Schmidt weigert Hertha BSC en blijft PSV trouw’

Roger Schmidt blijft zeker tot het einde van het seizoen trainer van PSV. Hij was in beeld om de nieuwe trainer te worden van RB Leipzig maar heeft zijn woord aan de Eindhovenaren gegeven.

Leipzig verloor afgelopen weekend met 2-1 van Union Berlin, waardoor Marsch de laan uit werd gestuurd. Schmidt werd al langere tijd met RB Leipzig in verband gebracht, gezien zijn verleden bij het Red Bull-concern. De Duitse oefenmeester was tussen 2012 en 2014 trainer bij RB Salzburg. Het Duitse Kicker weet echter te melden dat Schmidt een overstap naar Leipzig heeft geweigerd, omdat hij zijn contract tot het einde van dit seizoen wil nakomen.

Eerder werd de 54-jarige Duitser ook al in verband gebracht met Hertha BSC, maar het lijkt er niet op dat hij PSV voor het einde van dit seizoen gaat inruilen voor een andere club. Intussen is Schmidt met de directie van PSV in onderhandeling over een nieuw contract, maar witte rook is er nog niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.