PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Dries Mertens terughalen naar Eindhoven’

In 2013 verruilde Dries Mertens PSV voor Napoli en daar groeide hij uit tot een waar clubicoon. De kleine dribbelaar rijgt de goals aan elkaar vast. Hij lijkt bezig aan zijn laatste seizoen bij de club en volgens het medium Calciomercato lonkt een terugkeer naar Eindhoven.

Mertens beschikt over een aflopend contract bij Napoli en het is nog maar zeer de vraag of de clubleiding hem binnenboord gaat houden. Volgens CalcioMercato heeft de Leuvenaar het uitstekend naar zijn zin in Napels, maar zou hij ook niet onwelwillend tegenover een terugkeer op vertrouwde bodem staan, waar zijn partner Kat Kerkhofs bezig is met een tv-carrière. Het geruchtenmedium maakt melding van interesse uit de Verenigde Staten én van zijn oude club PSV: er zou zelfs al contact met de Eindhovenaren zijn, maar nog niet in de vorm van een officiële aanbieding en gesprekken met de clubleiding.

De 103-voudig Rode Duivel kwam in 2013 voor circa 9,5 miljoen euro over en won sindsdien twee keer de Coppa Italia en één keer de Supercoppa Italiana met Napoli. Bovendien kroonde hij zich met – tot dusver – 141 officiële treffers tot topscorer aller tijden van I Partenopei.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.