PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik raad Ajax af om Steven Bergwijn te halen’

Analist Kenneth Perez zou Ajax niet adviseren om deze winter Steven Bergwijn binnen te halen. Hij vindt dat David Neres namelijk prima kan fungeren als invaller voor de vleugelspelers.

Ajax heeft interesse in Bergwijn en gaat, mocht Tottenham Hotspur-trainer Antonio Conte geen beroep meer op de Nederlander doen, een poging wagen om hem te huren. Dat begrijpt Perez niet. “Ik vind het overbodig om Bergwijn te halen”, zegt hij tijdens Voetbalpraat. “Neres is iemand die in de kleine ruimtes heel goed kan spelen. We hebben hem ook op een andere manier gezien.”

Daarmee doelt de analist op de matige vorm van Neres, maar de suggestie dat Bergwijn er beter voor staat weerlegt Perez. “Jij kent Bergwijn toch ook? Is hij in een betere vorm dan Neres omdat hij scoorde voor het Nederlands elftal? Hij speelt nooit bij Tottenham, dus we kunnen hem eigenlijk niet beoordelen. Het lijkt erop dat hij meer een harde werker is geworden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.