PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax wil Bergwijn huren maar is afhankelijk van Conte’

Ajax wil nog steeds graag Steven Bergwijn op huurbasis overnemen van Spurs maar is hiervoor afhankelijk van de nieuwe trainer Antonio Conte. Het moet snel duidelijk worden of Conte het in Bergwijn ziet zitten, aangezien er in december maar liefst tien wedstrijden op het programma staan voor Spurs.

Mocht de Nederlander daarin weinig speeltijd krijgen, dan wil Ajax zaken doen. The Times schrijft dat de regerend landskampioen een huurdeal wil sluiten met Tottenham.

Bergwijn is samen met Dele Alli, Tanguy Ndombele en Joe Rodon een speler die nog maar weinig speeltijd kreeg sinds Conte het roer overnam van de ontslagen Nuno Espirito Santo. De voormalig PSV-aanvaller kwam maar tot dertien speelminuten in Premier League-wedstrijden. Als dat zo blijft, zal Ajax zijn kans ruiken.

Een tijdelijke Ajax-move zou voor Bergwijn zelf ook gunstig uit kunnen pakken. Met het oog op het WK van 2022 in Qatar heeft hij speeltijd nodig en de kansen daarop lijken in Amsterdam groter dan in Noord-Londen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.