PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Tottenham heeft opvolger Steven Bergwijn in vizier’

Steven Bergwijn heeft bij Tottenham Hotspur nog een doorlopend contract maar de nieuwe trainer Antonio Conte lijkt niet gek op hem te zijn. Een vertrek naar Ajax zou tot de mogelijkheden behoren, helemaal wanneer Spurs haar ambities op de transfermarkt gaat waarmaken.

Volgens El Mundo Deportivo gaat Tottenham Hotspur deze winter een poging doen om Ousmane Dembélé los te weken bij FC Barcelona. De Franse buitenspeler heeft een contract tot aankomende zomer (2022, red.) en mag vanaf januari een voorcontract tekenen bij een andere club.

De Franse buitenspeler is ook nog steeds met FC Barcelona aan het praten over een verlengde samenwerking. Deze gesprekken zijn al een hele tijd gaande, maar een positief resultaat heeft het tot nu toe nog niet opgeleverd. Volgens het Spaanse dagblad wil Tottenham Dembélé met een fors aanbod verleiden om het Camp Nou-stadion na dit seizoen te verlaten.

Als Barcelona nog wat wil over houden aan de 115 miljoen euro kostende transfer, is er een mogelijkheid dat deze transfer in de winter al van de grond komt. Dat zou goed nieuws zijn voor Bergwijn en Ajax: in dat geval heeft Tottenham een nieuwe buitenspeler en wordt Bergwijn waarschijnlijk overbodig genoeg om (tijdelijk) afscheid van hem nemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.