PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren neemt definitieve beslissing’

Mohamed Ihatarren keert niet meer terug naar Italie. Dit weten diverse Italiaanse media te melden. Juventus en Samprdoria zijn nu in overleg om een oplossing voor hem te vinden.

Ihattaren verruilde PSV op 31 augustus voor Juventus, dat hem meteen aan Sampdoria verhuurde. De middenvelder arriveerde met overgewicht in Genua en zorgde ook daar voor ongenoegen middels onprofessioneel gedrag. Sinds enige tijd verblijft de technisch begaafde speler weer in Nederland, waar hij onlangs met een individuele trainer werd gespot.

Voor Juventus en Sampdoria is inmiddels wel duidelijk dat Ihattaren niet meer terugkeert. De grootmacht heeft de competitiegenoot inmiddels compensatie aangeboden. Er werd eerder bericht over een financiële schadevergoeding, maar volgens Il Secolo XIX ligt de voorkeur voor beide partijen nu bij een nieuwe huurling. Hierover zou inmiddels overleg gaande zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.