PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘RB Leipzig zet Erik ten Hag én Roger Schmidt op shortlist’

Het ziet ernaar uit dat Leipzig-coach Jesse Marsch bezig is aan zijn laatste periode bij de club en de Duitse media denken dit zeker te weten. Op de achtergrond zouden ze al bezig zijn met een vervanger voor hem. Volgens onder meer Sportbuzzer zijn onder meer Erik ten Hag en Roger Schmidt op de shortlist gezet.

Het is nog maar de vraag of de trainers van Ajax en PSV openstaan voor een overstap naar Leipzig. Ten Hag vertelde in de zaterdageditie van het Algemeen Dagblad dat hij een avontuur in het buitenland weliswaar ziet zitten. maar het seizoen lijkt hij gewoon bij Ajax af te maken. Schmidt werd afgelopen zomer met diverse Duitse clubs in verband gebracht, maar bleef gewoon in Eindhoven.

Naast Ten Hag en Schmidt staan ook Edin Terzic, Domenico Tedesco, Zsolt Löw op het lijstje van Leipzig. Voor Marsch lijkt het avontuur bij de Duitse club in elk geval voorbij. De Amerikaan die afgelopen zomer Julian Nagelsmann opvolgde, heeft de hoge verwachtingen geen moment kunnen waarmaken, De laatste drie competitiewedstrijden werden verloren, waardoor Leipzig is afgezakt naar de elfde plaats.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.