PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Denzel Dumfries in bijzonder Internazionale-rijtje

Denzel Dumfries heeft zijn eerste goal voor Inter Milan te pakken. Hij maakte de 0-3 tegen AS Roma. Met het doelpunt van Dumfries komt de rechtsback in een bijzonder rijtje met Nederlandse doelpuntenmakers voor Internazionale.

Onder andere Clarence Seedorf, Wim Jonk en Dennis Bergkamp scoorden eerder al voor de Italiaanse grootmacht. Daar komt dus de naam van de oud-speler van Sparta, Heerenveen en PSV bij.

Na afloop van de wedstrijd liet Dumfries blij te zijn met zijn treffer. Vooral de reactie van zijn teamgenoten deed hem goed. Dumfries: “Ik was zeer verheugd over de reacties van mijn ploeggenoten na mijn doelpunt. Voor de wedstrijd hadden we het over mijn mogelijk eerste doelpunt voor Inter. Het is prachtig om voor het eerst te scoren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.