PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Middenvelder Ibrahim Sangaré Speler van de Maand in Eredivisie

PSV-middenvelder Ibrahim Sangaré is gekozen tot speler van de maand in de Eredivisie. De international van Ivoorkust ontving daarvoor donderdag zijn prijs. Op basis van statistieken en stemmen van de fans bleek de middenvelder afgelopen maand de beste speler te zijn.

Sangaré was de middenvelder met de meeste schoten en meeste succesvolle passes in de competitie. Bovendien wist hij ook 32 keer de bal te veroveren.

In het Elftal van de Maand is Sangaré niet de enige PSV’er. Ook Bruma heeft een plekje weten te veroveren in het team. Bruma werd eerder nog uitgeroepen tot beste speler van de Eredivisie van augustus.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.