PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Adam Maher droomt: ‘Ajax of PSV zou een mooie stap zijn’

Adam Maher speelt nu drie seizoenen voor FC Utrecht en zegt in een gesprek met de Telegraaf klaar te zijn voor de volgende stap.

“Natuurlijk zou terugkeren naar PSV of naar Ajax gaan een mooie stap zijn, maar ik denk voor de periode na FC Utrecht eerder aan het buitenland”, begint Maher tegenover de ochtendkrant. “Misschien is komende zomer een mooi moment voor een volgende stap. Daarvoor heb ik ook de leeftijd. Ik ben nu 28.”

Maher sprak afgelopen zomer nog zijn twijfels uit over een stap naar het buitenland. “Ik heb geleerd naar mijn gevoel te luisteren. Ik heb genoeg kansen gehad om in het buitenland te tekenen, maar als de klik er niet is, dan moet je het niet doen. Als jonge speler moet je dromen, maar de realiteit kan anders zijn”, zei de oud-speler van AZ destijds tegenover Voetbal International.

Niet alleen Maher denkt aan een nieuw avontuur, ook Bart Ramselaar zou graag nog eens verder willen kijken. De 25-jarige middenvelder verliet de club in 2016 al eens voor de stap naar PSV, maar dat werd geen groot succes. “Ik zou zeker weer de club willen helpen en niet transfervrij willen vertrekken. Het beste wat ik dit jaar kan doen is vlammen, waardoor ik hopelijk een goede stap kan maken. Dan kan ik de club helpen en mezelf ook.” Het contract van Ramselaar in de Domstad loopt in de zomer af, maar FC Utrecht heeft een optie om te verlengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.