PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hertha BSC wil PSV beroven van trainer Roger Schmidt’

Hertha BSC heeft Roger Schmidt in het vizier om daar de nieuwe trainer te worden. Bij de grootste club van Berlijn werd Pal Dardai afgelopen week ontslagen en de club is bezig met de potentiële opvolgers. Vanaf komende zomer moet er een grote naam scepter zwaaien in het Olympiastadion.

De oefenmeester van PSV staat groots op de voetbalvoorpagina van het Duitse medium Kicker, waar te lezen valt dat Hertha BSC de trainer in het vizier houdt. Eerder werd Schmidt ook al gelinkt aan een avontuur in Berlijn, maar destijds bleef hij bij PSV, waar zijn contract in de komende zomer afloopt. Gesprekken over een langer verblijf in Eindhoven lopen wel, maar tot een akkoord is het vooralsnog niet gekomen.

‘In de zomer zou het door kunnen gaan’, schrijft het Duitse medium dan ook over de mogelijke komst van Schmidt. Hertha BSC heeft besloten om voor de rest van dit seizoen een interim-trainer aan te stellen: Tayfun Korkut moet de ploeg in de Bundesliga houden en tekende een contract voor een half jaar. Voor vanaf komende zomer kan de club dan een nieuwe coach aanstellen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.