PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV komt langzaam terug op oorlogssterkte’

Positief nieuws uit de ziekenboeg bij PSV. Want vlak voor de winterstop kunnen de Eindhovenaren weer beschikken over de nodige basisspelers. Waar Jordan Teze en Philipp Max dit weekend mogelijk weer in de verdediging kunnen staan, is de kans aanwezig dat ook Noni Madueke en Cody Gakpo fit genoeg zijn om te spelen.

De Eindhovenaren begonnen veelbelovend aan het competitieseizoen, maar kregen vervolgens te maken met diverse slepende blessures. Opvallend genoeg ging het vooral om spierkwetsuren, waardoor het mogelijk aan de trainingsopbouw van PSV lag. Volgens hoofdtrainer Roger Schmidt doet de club echter niets anders dan de andere clubs in de eredivisie.

Het zorgde de afgelopen maanden echter wel voor puntverlies in de eredivisie en Europa League. De laatste weken deed de ploeg van Schmidt het echter al een stuk beter en bleef het in de buurt van koploper Ajax. De achterstand op de Amsterdammers bedraagt na veertien speelrondes twee punten. Met het viertal in de selectie is PSV weer aardig op oorlogssterkte.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.