PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV geinteresseerd in de Ghanees Richard Asare’

PSV heeft een oogje op de Ghanees Richard Asare. Hier maakt het medium Ghanasportscenter melding van. PSV-scouts zouden de afgelopen weken intensief naar de 1,88 meter lange Asare (26) hebben gekeken.

Gezien zijn transfervrije status gaat het waarschijnlijk om videobeelden. Volgens het genoemde medium hoopt de Eindhovense club de verdediger deze winter naar de Eredivisie te halen. Asare was al eerder actief in Europa.

De boomlange verdediger speelde vier jaar in Kosovo, maar heeft op dit moment geen club meer. Toch zouden verschillende grote clubs hem in het vizier hebben. Naast PSV zou ook het Belgische AA Gent hem op de korrel hebben, net als KAS Eupen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.